Ook zonder een heel counselingstraject is het mogelijk bij Ama Terra om in contact gebracht te worden met je gids in de geestelijke wereld. Je gids weet meer over jou en je pad dan jij je bewust bent en kan vaak goede aanwijzingen geven in de stappen die je moet zetten om je doelen te bereiken. Ik kan je in ca. 3 sessies leren om met die gids telepathisch te communiceren, zodat je antwoorden kunt krijgen uit die andere dimensie.


Meer dan 15 jaar heb ik informatie uit de geestelijke wereld doorgegeven voor anderen en mezelf. Dit wordt channelen genoemd. In die jaren gaf ik de cursus 'channelen, in contact met je gids', om dit ook aan anderen te leren. Zelf channel ik nu niet meer, maar ik geef desgewenst deze cursus graag aan wie dit wil, op individuele basis. In ca. 6 consulten kun je zelf op een verantwoorde wijze leren channelen.


Ook channeling-coaching behoort tot de mogelijkheden. Dit is voor mensen die al channelen of dat eerder hebben gedaan, maar dit willen verbeteren of naar een ander niveau willen brengen.