Waarmee kan ik terecht in deze Sjamanistische Praktijk?
Het symbool van Ama Terra is het labyrint. Het labyrint staat voor het levenspad met al haar windingen.
Op je pad kun je van alles tegenkomen wat niet lekker gaat: ziekte van jezelf of een naaste, verlies door overlijden, een scheiding, werkloosheid, pensionering, menopauze en andere overgangen in je leven. Je moet je heroriënteren, misschien een andere richting in slaan. Je voelt je onzeker, je merkt dat je geblokkeerd bent. Voor al deze situaties kun je een beroep doen op de Sjamanistische Praktijk Ama Terra.

Hoe kijkt de sjamaan hiernaar? In de levensvisie van de sjamaan bestaan er verschillende werelden, die allen even reëel zijn en op ons inwerken.
- de bovenwereld: de ziel, het bovenpersoonlijke, geestelijke gidsen en andere lichtwezens.
- de middenwereld: het aardse leven met alle uitdagingen die erbij horen. de natuur als gids.
- de onderwereld: het onderbewuste, alles wat wij verstopt hebben, het Jongere Zelf en dat wat binnen in de aarde is.
Het symbool hiervan is de Levensboom. De kruin is de bovenwereld, de stam de middenwereld en de wortels representeren de onderwereld.
Voor de sjamaan is alles bezield, alles leeft en heeft bewustzijn. De grote stroom van het leven is pure energie, die soms vorm aanneemt, soms niet. Die energie stroomt ook door ons heen, wij zijn een deel ervan. Als de energie ergens geblokkeerd is, kan de sjamaan in veel gevallen meehelpen de stagnatie op te heffen.
Het werk van de sjamaan bestaat er uit om de verschillende werelden weer met elkaar te verbinden, zodat er een nieuwe balans ontstaat. De herstelde verbinding kan ook fysieke genezing tot gevolg hebben.levenskoord

In mijn ervaring zijn het meestal de roerselen van het onderbewuste die de oorzaak zijn van de slechte verbinding met het zielenweten en het levenspad. Daarom is een belangrijk deel van mijn werk gericht op het Jongere Zelf ( het Innerlijke Kind). Ik heb daar in de loop van de jaren een eigen methode voor ontwikkeld, aangevuld met wat ik van anderen heb geleerd.
Op het aardse niveau werk ik met vergeving (de methode Stauffer). Ook roep ik de hulp in van de totemdieren.
Vanuit de bovenwereld kunnen we contact maken met je geestelijke gids. Je gids helpt je met de verbinding met je ziel, je Grotere Zelf.

Er staan mij verschillende werkwijzen ter beschikking:
1. Trancereizen.(met drum of ratel)
2. Regressie.
3 .Contact met je Innerlijke Kind.
4 .Praten met je schaduwkanten.
5. Rituelen/ceremoniën, die overgangen in je leven markeren en makkelijker maken. ( ook met groepen)
6. Droomverwerking.
7. Het labyrint lopen.
8. Communicatie met je gids.
9. Channeling-coaching.
10.Reiki, hands-on healing, inwijdingen.

Of een combinatie hiervan.

 


Je kunt altijd bellen voor meer informatie of om te weten of  het sjamanistisch werk van Ama Terra geschikt voor je is. Voel je welkom.