Het labyrint als symbool.

Waarom heb ik het labyrint gekozen als lo/go voor mijn praktijk ? Het labyrint is een oer-oud symbool voor het levenspad van de mens. Al in de prehistorie maakten mensen labyrinten van aarde en van steen. In de lente werd in de paden van het labyrint de zonnedans gedanst. Het centrum van het labyrint was de plek van de zonnegodin, die door de dans naar buiten moest worden gelokt. Het labyrint werd eveneens gedanst bij begrafenissen als symbool van dood en wedergeboorte. Maar ook voor inwijdingen werd het labyrint gebruikt. De windingen naar binnen toe leiden naar het heilige centrum, waar je je goddelijke kern kunt ontmoeten en waar je inzichten kunt verwachten. Door het lopen van de windingen naar buiten breng je je innerlijke visie terug op het aardse vlak. Voor meer informatie over het labyrint, zie mijn artikel hierover in het onderdeel artikelen.

Door het lopen van het labyrint laadt je jezelf energetisch op.  Het is ook behulpzaam om tot meditatie te komen. Maar vooral is het geschikt om kleinere en grotere problemen in je leven uit te werken. Daarvoor is een methode ontwikkeld, die ik graag gebruik in mijn praktijk.

Labyrint-sessie.

Een labyrint-sessie is een consult, waarin je onder mijn begeleiding het labyrint kunt lopen. Ik help je om een vraag of probleem te formuleren, waarmee je vervolgens het labyrint in gaat. Elke winding van het labyrint brengt een ander aspect van je vraag in je bewustzijn. Uiteindelijk zal het grotere wezen dat jij bent antwoorden geven vanuit een dieper niveau.

Een labyrint-sessie zal mogelijk langer duren dan anderhalf uur. Dat is voor iedereen verschillend. Daarom wordt er voor een eenmalige labyrint-sessie een uurtarief gevraagd van 40 euro per uur.

Een labyrint-sessie kan aanleiding geven voor een langer durend traject, zoals aangegeven op de home-page. Maar de sessie kan ook op zichzelf staan en voor jou op dat moment genoeg zijn.